June 21, 2016

FOUNDATION MERVE

Assalamualaikum.

sakan dah. dah separuh puasa ni. semua umat islam dah mula bz nak carik kelengkapan raya
sale sane sini, mata tak boleh tahan. poket yang tebal makin menipis
lepas raya masak la
hahhhahaa
.
cerita pasal raya. terutama wanita bab bab kecantikkan tak boleh miss
eh aku nak cantik bak baby doll kot
hihiiii
pori muka, jerawat harus di katup rapat
macam mana ???

ni ha. #foundationmerve kan ade
eh tengah sale tau !!
rugi sangat sape lepaskan peluang ni

terdapat 5pilihan tone warna ya.

Mungkin ada yang keliru nak pilih warna apa sesuai untuk kulit wajah kan?? Haaa.. MERVE Full Coverage Foundation ni ada 3 sesuai utk warna kulit wanita Asia mcm kita kita ni. Contoh :



LIGHT 001 - Kulit Putih Pink
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Aishah Sinclair / Siti Saleha / Soo Wincci )

MEDIUM 002 - Kulit Kuning Langsat 
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Erra Fazira / Che Ta / Siti Nurhaliza )

DARK 003 - Kulit Hitam Manis
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Mizz Nina / Dayang Nurfaizah / Ziana Zain )


 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ MERVE Full Coverage Foundation yang mengandungi Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! 😍
.
.
SUPER FRUITS :
✔️Mangosteen
✔️Grapefruit
✔️Goji Berry
✔️Peach
✔️Acai Berry
✔️Pomegranate
.
MODERN FORMULA
✔️ L-Glutathione
✔️ Collagen
✔️ Stem Cell
✔️ Green Tea
✔️ Vitamin C
✔️ Vitamin E ✔️ Aloe Vera 
.
.



MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & mencerahkan. Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit anda : .

Code : #001
LIGHT Skin Tone 
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese 
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan : 
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan : 
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #004
HIGHLIGHTER 
Sesuai untuk : Semua Warna Kulit
Bertindak sebagai : Shading


ok, apa kata mereka yang dah cuba foundation ni... best ke idok ???









waduh waduhhh cantik banget semua ni. pakai apa sihhh ????

hihihiihihhh.. dengan foundation merve je. muka semua cam baby doll kan ?

nak try ??

calit calit ja baby doll kuaq :)
hihiiii

wassap tau. harga PROMO. biase RM129 taw

nak taw bape ???   WASSAP CEPAT TAU :)


016 681 0844

June 02, 2016

JERAWAT KECUT & BERKURANG , MUKA MAKIN CERAH

assalamualaikum semua
.
Sapa ade masalah jerawat ?
Nak share sikit... Sebab dulu iolss pon ade masalah yang sana
Serious stress kan ?
Malu taktau nak cite camne
Lelagi time raya
Allah je yang pa ham keadaan kite kan mase tu
.
Alhamdulillah tu dulu
Now clear
Jerawat pon malu heh nak tumbuh
Legaaaa
.
Nak share testimoni terbaru ni
Baru je makan sebotol
Pastu jerawat ni makin berkurang dan kecut
Muka plak makin cerah
Sukaaa sangat !
.







Bulan ni ade promosi tau
Biase sebotol 30biji Rm45 , 2 Botol 60biji Rm90 kan
Now sepanjang puase till raya 1botol 60biji cume Rm80 je
Jimat Rm10
Sukaaa tak ????
.






.

Camne best tak ??
Eh post ni hanya untuk awak yang nak cantik di pagi lebaran nanti
Time tu Mesti ade yang Tanya
"Cantiknya , pakai apa ? "
.
Sape tak suka kan ??
Tah Tah jodoh pon mai.. Alhamdulillah
Suami pon suka la bila wife die da cun melecun
Jimat duit beli product mahal2 macam2
.
.
WASSAP LAJU LAJU YE UNTUK CANTIK !
.
.
016 681 0844

April 22, 2016

Puasa nak dekat . seronok . TAPI...



Ya allah ta sabarrnya
Semakin dekat semakin berdebar debar
Rindu nya

.
Pejam celik pejam celik
Lagi 47 hari
Counting days
Ade lagi sebulan lebih pastu raya

Seronok kan ?

Tapiiii kalo takde duit seronok ker ?
Puase nanti nak beli juadah kat bazar ramadhan.
Tiap hari plak tu
Belum lagi balrk kampung ko
Belanje tok orang kat kampung
Yang ade awek
Teringin buka pose kat luar plak
Ermmm mau kopak ni

Orang kata bulan puase ni bulan rezeki
Nak tak kami bantu ?



Jana pendapatan
Jom join team kami
Agent / dropship
Sebulan untung bersih RM100-RM200
sapa nak bagi kan ?
Asalkan awaa nak . awaa rajin semua boleh jadi
Walaupun bz ya amat !

Nak raya
Semua nak sedia
Baju raya, duit raya, kuih raya, belanja itu ini
Bagi mak ayah , adik beradik
Rumah nak cantik
Kereta motor nak cantik
Belum lagi time bayar rotex kereta / motor raya jugak
Mati mati
Raya yang seronok kini jadi hambar
Kan ?

Pernah rase tak pengalaman camni ?
Sedihkan
Orang lain baju baru
Kite ? Baju tahun lepas.
Tu pon orang tegur . maluuu nya

Berubah lah
Start sekarang . masih belum terlambat untuk mengubah
Jadilah rajin
Celik untuk mase depan
Tiada siapa akan mengubah anda selain diri sendiri

Jangan tunggu dah bagus baru nak start
Tapi start sekarang untuk jadi bagus

Kami offer product hot killer
Permintaan tinggi
25 billboard di sepanjang higway plus
Senang nak jual . orang dah taw da
Tak yah nak cite panjang







Berkesan ker ?
Testimoni / feedback kami terima hari hari










* product selamat digunakan dari seusia bayi hingga dewase
* mesra solat
* sesuai utk lelaki dan wanita
* penyelesai masalah
* tingkatkan keyakinan

Tak tahu nak niaga ?
Kami akan bantu dari A-Z
Tanya lah apa pon
Bahan matketing . group private disediakan utk kemudahan
Cuma chuollss ja nak ke tak nak

Jangan lepaskan peluang
Nak raya sakan
Nak happykan mak ayah
Mulakan harini
Anda mampu mengubahnya !

Wassap je 016 681 0844

DROPSHIP / AGENT WANTED . PRODUCT HIGH DEMAND.

Haii..
.
Kami open untuk dropship / agent
Ade group private utk sharine mering
Testi / feedback melambak lambak
Sampai teruje !
Bahan marketing kami bagi
Semua sedia dah
πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘
.

CIRI CIRI NAK NIAGA PRODUK YANG BETUL
+*"""""""*+
. produk mestilah berkesan (mintak testimoni / feedback )
. tak menipu
. permintaan tinggi (high demand)
. senang jual
. marketing / semua kenal / semua taw
. selamat / tak memudaratkan
. unik / penyelesai masalah

Ok dah dapat ?
Nano lightener cream ni ade ciri ciri semua diatas
Yes ! Tak tipu
Soal marketing.
Kami ade 25billboard di sepanjang higway plus
Sape penah nampak ?

Berkesan ker ???
Alhamdulillah . tak putus putus kami terima feedback
Ni yang tambah happy bila dapat membantu orang lain.





Berminat NAK DUIT POKET LEBIH ?
SEBULAN RM100 - RM200
tak ok ker ?
Kalo RM500 SEBULAN ???
.
Paling paling meringankan beban nak bayar itu ini
Ptptn . kptm . rotex .
Fuhhhhh !!! Telan air liuq je mampu bile surat mai
.
Nano nano nanoooo
Nano lightener cream : PENCERAH CELAHAN NO.1 MALAYSIA πŸ‘
Ade 25billbord sepanjang higway
Semua dah kenal dah
Senang nak jual
Produk high demand 😍😍😍
.









Berkesan ka ?
Hari hari melambak lambak kami terima feedback
.

TESTIMONI / FEEDBACK NANO LIGHTENER CREAM












Agent / dropship wanted !
.
016 681 0844
.











Agent / dropship wanted !
.
.
016 681 0844

April 14, 2016

Impian dan hajat

Korang pernah tak ade impian nak belikan mak bapak baju baru
Tak pon baju raya
Tak lama lagi nak raya kan..
Nak tak belikan baju raya, kain pelikat, kasut, tudung tok makbapak kite ?
Nak duit raya ?

Saya sendiri nak pasang impian camtu
Teringin sangat
Mase kecik kecik makpak kite belikan tok kite
Sebab sayang dan tanggungjawab

La ni kite dah besar
Da mampu beli tok diri sendiri
Rasenya dah patut belikan tok mak bapak kan
Kate sayang

Gaji beribu pun tak mampu lagi
Pernah tak rase ?
Rase tak cukup cukup
Sedih medih rasenya

Skang ni semua mahal
Kalo dulu Rm100 boleh dpt macam macam
Tapi skang nilai Rm100 dah macam Rm10
Dapat 2-3 mcm je

Nak tak saya bantu ??





Saya nak bagi peluang untuk anda merealisassikan impian tu
Alhamdulillah sy da settle belikan tok mak n mak mentua
Korang cam ne ?

Kite tak tau sampai bile kite akan hidup dengan dorang kan
Jom buat dorang gembire
Pemberian dari anal, nampak remeh tapi besar makne nya

Ok..
Jom join team dropship kami

Bahan marketing disediakan
Ade group private

Tak perlukan modal
So takde risiko barang jualan tu laku ke idak
Barang kami packing , kami pos

Korang hanya perlu promote
Rajin promote, banyak sale , banyak la komisyen yang korang dapat
Untung atas angin jr
Yang penting RAJIN !

NAK CUBA ??
Mai la wassap.. Kami akan terangkan terma dan syarat nya

016 681 0844

April 08, 2016

PEMENANG 2BOTOL DIANZ VITAMIN

Hai semua 😘😘

Hari ni nak sharekan pemenang bertuah tuuuu
Haaa ingat hakak memain ka buat contest ni




Tahniah kak Norkhida πŸ’œπŸ’œ
.


Mesti ade yang jeles ni kan ?
Ishhhh dapat 2botol dv free lak tu !
Tu la sapa soh tak mo join vontest kami
Huhuuuu

da la jangan dok dengki ak jeles na
Next time murah rezeki akak buat contest lagi taw
Insyallah
Kome doa doakan la akak na

April 06, 2016

Assalamualaikum happy morninggg !

Harini nak sharekan apa itu nano lightener cream

Creamm pencerah celahan terlaris dimalaysia abad ini
Banyak dah terpampang kat tepi tepi higwatapi kat area umah cheq ni tak do
Huhuu..,
Balek kg pon tak do
Kalo nampak terketaq ketaq heh ! Hihiii

Ok..
Nano lightener cream ni pencerah celahan
Ia bertindak mencerahkan celahan seperti dikawasan
Leher, ketiak, celah peha, perut, buku lali, lutut, siku, dan seumpamanya

TAPI INGAT NA
Cream ni TAK BOLRH SAPU KAT MUKA
Apa jadi tanggung la na.. Hihii

Baby pon selamat guna cream ni
Soklan panas
Buleh ka kak sapu kat tempat sulit atau kat dada atau kat breast ?
Buleh ha dik..
Tapi kalo kat tang dada and breast tu hang jaga jaga sikit
Kot kot ada sang penghisapnya.. Jaga jaga na..
Sebab cream ni tok luaran ja, bukan tok makan.. So bhya la ye
Harap paham, tak paham meh le pm akak..
Hak pompuan ja pm mai na
Hak laki jangan dok gatai !





Ni cream nye ye.. Berat 1bekas tu 10g / boleh tahan max 2bulan
Tapi ianya bergantung pada penggunaan
Kalo banyak tempat yang disapu, maka nya cepat lah habis ye




Jangan dok tekejut sangat
Nana a.k.a siti nurdiana paling comel ni memang setia dengan nano lightener cream. Kalo tak caya p la check ig die.
Hang igt retis otometik semua cerah putih ka ?



Ni tiak lelaki. Hak pompuan punye tiak akak tak berani nak show.
Haram la aurat
Kang korang kecam lak
Camne ? Rare dak ?




Sape penah nampak ? Hihiii




Preggy mom paling berisiko utk menghadapi masalah gelap dicelahan taw
Jaga jaga uolss.. Jangan jadikan saat mengandung anda gelap juga





Sape ni btide to be ???
Malu taw en hasben tegoq !
,sebelum kena tegoq baik hang bagi cerah
Baru yakin





Hak pimpuan kite takmo tunjuk tiak tapi kite ade luahan perasan.
Hangpa baca na.. Kecian orang pompuan ni kan.. Huhuuu





Orite.. Nano ligjtener cream ni berhantu
Majoriti memang pompuan order
Kalo laki order die belikan tok orang tersayang die
How sweet !!!
Hang nak order kasi cerah dak ?
Mai wassap akak na
.
016 681 0844

April 01, 2016

BENTO 1 APRIL 16 : MACARONI TOMYAM

Pagi pagi berpoloh rupenye ciapkan ini
.







Memenuhi request asben.
Nak western plak
Tapi bedal ikut tekak iolss
Jadilah macaroni tomyam carabonara
.
Moge sedap la ye
Hihii
.

.
#jumaat #friday #happymorning #bento #bentobox #breakfast #sarapan #bekal #homemade #happyday #happytummy #selamatpagi #lunch #western #macaroni #tomyam #villagerecepi

March 28, 2016

GAMBAR PHOTOSHOOT

assalamualaikum and salam sejahtera
Happy day 😍😍
.

Saja nak share gambaq photoshoot ni.. Uolsss mai cuci mata na πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘
Jangan muntah hijo lak
Nanes akak.. Hihiii




































Sori na
Uolss terpakse sengetkan kepala.. Hihiii


Lokasi : tepi sawah
Photographer : by me

Ade bakat tak ?
Hancus wedding orang kalo akak pi amik gambaq deme ni
Menanes !


Nak bagitau ni
😱 setiap pembelian 2pcs ( SPECIAL FREE POS )😍😍
😱😱 setiap pembelian 10pcs (sama item )
Takde free pos tapi SPECIAL PRICE
Uolss mesti tekejut berok !

Tak caya ka ?
Mai order 10pcs vitamin
Hihiii


Jangan lupa na
WASSAP ja akak lelaju πŸ‘πŸ˜

016 681 0844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...