June 21, 2016

FOUNDATION MERVE

Assalamualaikum.

sakan dah. dah separuh puasa ni. semua umat islam dah mula bz nak carik kelengkapan raya
sale sane sini, mata tak boleh tahan. poket yang tebal makin menipis
lepas raya masak la
hahhhahaa
.
cerita pasal raya. terutama wanita bab bab kecantikkan tak boleh miss
eh aku nak cantik bak baby doll kot
hihiiii
pori muka, jerawat harus di katup rapat
macam mana ???

ni ha. #foundationmerve kan ade
eh tengah sale tau !!
rugi sangat sape lepaskan peluang ni

terdapat 5pilihan tone warna ya.

Mungkin ada yang keliru nak pilih warna apa sesuai untuk kulit wajah kan?? Haaa.. MERVE Full Coverage Foundation ni ada 3 sesuai utk warna kulit wanita Asia mcm kita kita ni. Contoh :



LIGHT 001 - Kulit Putih Pink
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Aishah Sinclair / Siti Saleha / Soo Wincci )

MEDIUM 002 - Kulit Kuning Langsat 
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Erra Fazira / Che Ta / Siti Nurhaliza )

DARK 003 - Kulit Hitam Manis
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Mizz Nina / Dayang Nurfaizah / Ziana Zain )


 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ MERVE Full Coverage Foundation yang mengandungi Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! 😍
.
.
SUPER FRUITS :
✔️Mangosteen
✔️Grapefruit
✔️Goji Berry
✔️Peach
✔️Acai Berry
✔️Pomegranate
.
MODERN FORMULA
✔️ L-Glutathione
✔️ Collagen
✔️ Stem Cell
✔️ Green Tea
✔️ Vitamin C
✔️ Vitamin E ✔️ Aloe Vera 
.
.



MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & mencerahkan. Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit anda : .

Code : #001
LIGHT Skin Tone 
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese 
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan : 
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan : 
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi .

Code : #004
HIGHLIGHTER 
Sesuai untuk : Semua Warna Kulit
Bertindak sebagai : Shading


ok, apa kata mereka yang dah cuba foundation ni... best ke idok ???









waduh waduhhh cantik banget semua ni. pakai apa sihhh ????

hihihiihihhh.. dengan foundation merve je. muka semua cam baby doll kan ?

nak try ??

calit calit ja baby doll kuaq :)
hihiiii

wassap tau. harga PROMO. biase RM129 taw

nak taw bape ???   WASSAP CEPAT TAU :)


016 681 0844

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...