May 29, 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Assalamualaikum 



Jika ada kelapangan.. Jom join segmen Give away ni...


Due date till 27june2015

Lama lagi kan.. Jom support Afidah Azmi88  

Hadiahnya tak tau lagi.. Ngah kumpul hadiah atau ngah PK la tu nak bagi ape..

So suprise..!!!





8 comments:

Afidah Azmi said...

ngah tengok...kalau ada pemenang lelaki..nak bagi apa..kalau pemenang perempuan nak bagi apa pulak...hehehe..Good Luck yer :-)

Shuhaida Kabdy said...

Assalamualaikum,Kak Sue singgah dari segmen yang sama..done follow,good luck ye :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya

farah adila said...

ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

MAT NOR said...

assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

khaty aiman said...

Good luck

Hai.Khaty blogwalking kat sini.
Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00 Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...