November 19, 2015

OPEN FOR DROPSHIP

Assalam semua...

sedia maklum, nano lightener cream ni banyak sangat peminat.. so sure nak cerahkan mana yang patut kan seperti KETIAK / CELAHAN PEHA terutamanya wanita...

malu =.. yupp sebab malu la nak cerahkan....


since that ramai jugak yang offer diri nak dropship... kami terpaksa tolak harap maaf.. TAPI START TODAY, WE OPEN FOR DROPSHIP YA...

dont worry kami tak kan reject awak lagi.. maaf sejuta maaf..

.
kenapa start today nakopen dropship... Sebab ade someone nak sangat sebab nk carik duit lebih.. kecian lak.. so that macam tak adil jika open kat dia sorang memandangkan stok kat tangan ni mampu untuk tolong anda.. insyallah :)


NAK NIAGA TAPI MODAL KECIK / TIADA... ??

jom sembang2.. kita cite apa yang patut..

send whatsapp " saya nak dropship nano" ya ke 016 681 0844

October 06, 2015

MINUM SAHAJA DAH CANTIK DENGAN GORGEOUS JUICE




Produk Terbaru 'GORGEOUS Juice' dari Produk Merveilles Cosmestic Group..

=====================================
Pasti Ramai yg Cemburu dengan Cantikmu itu.
=====================================

Langkah Mudah :

Goncang - Buka - Minum!! ��

(Tanpa perlu tambah air, sukat air & menjimatkan masa)
Sebelum menjaga kecantikan luaran, kita haruslah menjaga kecantikan dan kesihatan dalaman dulu, supaya tidak kelihatan kusam, tidak bermaya dan sentiasa bersemangat.. barulah wajah kelihatan berseri-seri dan kecantikkan anda semakin terserlah!

Mengandungi formula Collagen, Vitamin C, Stem Cell, Bearberry Extract, Pearl Powder dan Diamond Water dan diperkayakan juga dengan ekstrak makanan sunnah iaitu Pomegranate Extract (Buah Delima), Dates Extract (Kurma), dan Bee Pollen (Debunga Lebah).

Amalan pengambilan gabungan ekstrak makanan sunnah ini bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Bukan saja packaging kotak sengaja dicipta kelihatan seperti sebuah Buku Misteri Fairy Tales ia juga seakan-akan Mentera Kecantikkan yang amat menarik ditambah pula rasa yang sangat sedap dengan pati buah delima yang segar dan berkhasiat. Mengandungi 10 botol untuk satu kotak dan pastikan anda minum 1 atau 2 botol untuk sehari. Doktor pakar kulit juga mengakui bahawa formula-formula yang digunakan amat mujarab dan berkesan mempercantikkan lagi kulit anda.





WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

October 04, 2015

TESTIMONI NANO LIGHTENER CREAM : 1 MINGGU DAH CERAH


Hai semuaaa :)

Muka cantik gebus berseri dan yang paling kita nak puith cerah kan ???

Ok, nak tu semua senang jer.. banyak product yang boleh membantu TAPI nak cerahkan ketiak yang gelap... Miss v yang hitam.. Celah peha yang gelap tu... SUSAH KAN ???

walaupun berhari-hari gosok ngan scrub.. TAPI TETAP JUGA TAK CERAH..

yang menyedihkan.. dah la tak cerah2, sakit plak tu... ye la nk tonyoh ngan scrug tu hangpa ingat syok ka?? sakit tau.. merah padam boleh melecet kulit ni haa

akhirnya terkubur camtu jugak la.. give up !!



Ok sayang2 sekalian.. jgn give up dulu.. sebab RM ada NANO LIGHTENER CREAM yang boleh membantu anda mencerahkan ketiak, celah peha , miss v dan bahagian lain yang rase gelap gelita tu...

Betul... RM tak tipu.. Malah lelaki2 kat luar sane tu jugak MESTI cuba.. hangpa ingat hangpa putih cerah ka.. hahahhaaa..

Ragu lagi.. Ni ada testimoni untuk anda.. Apa kata mereka..


Ok, ketiak dah cerah.. hari2 nak tengok ketiak.. lawak la dia ni... ehhehehe
apa pon pihak kami bersyukur dan happy dengan keberkesanan product ni dan membantu anda





Pakai selepas mandi.. baru cepat berkesan..KENAPA ??
Lepas mandi.. kulit kita masih lembap.. so, cream tu cepat la die nak serap.. tu yang cepat berkesan... nak lagi cepat berkesan.. pakai sekerap mungkin.. memang cepat habis la... ehehhe

Nak rekemen kat abang ngan kakak plak la... ehhehehehe



moga perkongsian dari pengguan nano ligthener cream ni dapat menyelesaikan masalah kehitaman anda... NAK BELI.. NAK BELI..!!!
HIHIihiii

WHATSAPP KAMI

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

October 03, 2015

TESTIMONI GORGEOUS JUICE UNTUK DARAH RENDAH SEMASA HAMIL . MUKA GLOWING MACAM DI BOTOX

Haii :)

Ni RM nak sharekan testimoi pengguna GJ.. apa yang deme dah rase... APA kesannya ???

masih ragu-ragu.. eleh boleh caya ker???

Nah bace la ye.... hikhikkk

Hopefully ia membuka mata dan hati kome untuk mencuba GJ ni.. dan yang paling bagus membantu menyelesaikan masalah kome semua.... amin :)




BOLEH SOLAT TANPA MENGGUNAKAN KERUSI RODA... Ni anak belikan tok mak... besar hati die nak tengok mak sihat.. mestilah kan.. MAK 1 ja.. takde galang ganti... selagi ada.. rebutlah peluang yang ada untuk berbuat baik padanya...



Dah belikan tok mak... MESTILAH kena minum tok diri sendiri jugak...
Orang sekeliling dah notice muka nampak glowing2.. rase di botox lak ... aishhhh.. semua nak tau rahsiaaa.. ehehhehe

GJ jer...


GJ juga sesuai untuk preggy mom.. BIASA lah kalo preggy ni macam2 nak pk.. sampai darah jadi low.. nak makan ubat tak lalu.. risau juga darah rendah ni.. bahya dan boleh bawak maut tau.. haaa jangan amik senang ja kay..

MINUM GJ.. insyallah membantu macam preggy mom ni.. BABY & MOMMIES dapat kelebihannya... muka cantik, sihat, cergas dan yang penting selamat :)



Nanti RM share lagi ye... Jika anda ragu2 lagi... CUBA DULU, then bagitau kami apa kesannya...ok ke tak ka.. whatsapp je kami.. insyallah pihak kami akan buat yang terbaik untuk meneyelesaikan masalah anda :)

Semoga anda jadi cantik macam dicucuk botox dan sihat hendaknya.. minum GJ setiap hari na

Untuk order dan pesanan.. WHATSAPP kami na

016 681 0844 

016 681 0844 

016 681 0844 

KELEBIHAN BEE POLLEN





Apa itu BEE POLLEN ??

Bee Pollen berasal dari kata Bee (lebah) dan Pollen (serbuk sari bunga jantan), jadi Bee Pollen berarti Serbuk Sari Bunga Jantan yang diambil oleh lebah dan digunakan sebagai makanan pokok dari seluruh koloni lebah madu.

Istilah yang sering digunakan oleh para peternak untuk Bee Pollen adalah “Roti Lebah”. Proses pengambilan Bee Pollen itu sendiri sangat sederhana. Sewaktu lebah menghisap nektar (bakal madu) dari bunga, serbuk sari bersama nektar dan liur lebah terkumpul kemudian disimpan pada kantung pollen yang terdapat pada kakinya.

Bee Pollen adalah makanan bergizi lengkap sehingga sering disebut super food. Pembentukan makanan super (superfood) adalah fenomena yang jarang terjadi secara alamiah. Makanan super diperoleh dari sumber makanan yang memiliki kandungan gizi berkualitas yang kompleks. Bee pollen merupakan makanan super paling terkenal. Fitonutrien yang ditemukan pada Bee Pollen jumlahnya ribuan. Zat gizi yang termasuk dalam kategori polifenol ini berfungsi sebagai anti-oksidan. Bee Pollen mengandung anti- oksidan yang paling aktif di antara bahan makanan lain.

Kekuatan optimum serta daya tahan tubuh terhadap berbagai penyakit bisa diperoleh dengan menambahkan 20% bee pollen pada makanan kita. Bee Pollen dengan kelengkapan unsur gizinya, bekerja terutama pada sel-sel metabolisme.

MENGAPA BEE POLLEN DIANGGAP SEBAGAI SUPLEMEN PALING SEMPURNA DI DUNIA SEJAK AWAL SEJARAH MANUSIA ?

1. Kitab suci agama-agama tauhid, seperti zabur, taurat, injil, dan Al Quran telah menyebut lebah sebagai sumber makanan alami yang mengagumkan.

2. Sumber-sumber kebudayaan kuno menuliskan hal yang sama, misalnya catatan dari asia timur, yunani kuno, romawi, negara-negara timur tengah, dan berbagai suku bangsa lain.

3. Abad ke-20 merupakan saat ditemukannya kembali pollen sebagai satu-satunya suplemen sempurna di muka bumi ini, sehingga timbul ‘ istilah “pollen is o miracle food”. Hal itu berarti, kebenaran khasiat pollen yang sudah diketahui sejak lama diterima, dimanfaatkan, dan diperkenankan kembali oleh para ahli dan para dokter masa kini, melalui penelitian laboratorium serta percobaan ilmiah secara empiris.

4. Pada abad ini, penemuan iimiah tentang khasiat bee pollen dipelopori Prof. Nicolai Vasilleivich Tsitsin, Ketua Lembaga Biologi dan Botani Rusia (London Sunday Express, 15 April 1945) ketika meneliti warga Rusia yang berumur lebih dari 100 tahun. Ternyata, lebih dari 200 responden yang diteliti semuanya memelihara lebah. Karena kemiskinan, semua madu hasil peternakan mereka jual dan mereka hanya makan residunya sebagai makanan pokok. Dan penelitian diketahui bahwa residu tersebut bukanlah ampas madu, melainkan bee pollen, serbuk sari bunga yang dikumpulkan lebah.

5. Dr. Paavo Airola, pakar gizi terkenal, ahli pengobatan dan kesehatan biologi dan holistik asal Amerika, menyatakan, “Honey bee pollen merupakan makanan palling ‘kaya’ di alam, berkhasiat meningkatkan daya tahan tubuh, mempercepat proses penyembuhan penyakit, memiliki sifat peremajaan, dan memperlambat proses penuaan”.

6. Mme. Aschenasy Leru, Kepala Pusat Penelitian Ilmiah “‘Prancis, Paris, menemuKan bahwa pollen mengandung 40-80 % asam glutamat bebas (sejenis protein yang tidak diproduksi manusia), yang mencegah penyumbatan darah di otak; mengatasi kecanduan alkohol; serta meningkatkan IQ, termasuk pada anak yang menderita keterbelakangan mental, konsentrasi, dan kemampuan belajar.



WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

October 02, 2015

KELEBIHAN VITAMIN C



Apa itu VITAMIN C ??

Vitamin C adalah antara vitamin yang paling kerap diambil oleh mereka yang perihatin dengan kesihatan. Adakah anda tahu keistimewaannya?

Vitamin C juga dipanggil sebagai ascorbic acid (asid askorbik). Keperluan minima yang disyorkan, seperti yang digariskan oleh USRDA (United Stated Recommended Daily Allowance) ialah 60mg sahaja sehari. Bagaimanapun, untuk kesan-kesan baik yang maksimum, pengambilan vitamin C dalam dos yang lebih tinggi adalah disyorkan.

Vitamin C sangat tidak stabil. Oleh itu ia mudah rosak bila terdedah kepada pencemaran, stress, proses oxidasi (seperti terdedah kepada udara), merokok dan sebagainya. Vitamin C tidak dibuat oleh sel-sel badan kita. Oleh itu, pengambilan dari sumber luaran adalah penting.

Vitamin ini larut di dalam air. Ia mudah dibuang melalui air kencing dan juga peluh. Pengambilan yang berterusan adalah penting untuk memastikan kandungan di dalam badan tidak menjadi rendah. 


KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PENGAMBILAN VITAMIN C :

1) Fungsi sebagai penguat sistem imuniti badan. Vitamin C menyebabkan fungsi sel darah putih dapat dijalankan dengan lebih efektif. Sel-sel darah putih ini melawan bakteria dan virus yang menyerang badan kita.

2) Pembuangan toxin-toxin dari dalam badan.

3) Sebagai anti-oksident ia penting dalam pencegahan penyakit bahaya seperti kanser. Selain sebagai fungsinya sebagai anti-oksident, vitamin C membantu pengeluaran interferon yang sangat penting untuk melawan sel-sel kanser. Vitamin C juga menghalang pembentukan nitrosamines yang boleh menyebabkan kanser. Perlu diingat bahawa vitamin C bukanlah ubat untuk kanser, tetapi ia membantu memperlahankan pertumbuhan tumor daripada menjadi lebih teruk di samping menguatkan sistem imunisasi.

4) Kesihatan sistem jantung. Pengurangan kandungan vitamin C akan menyebabkan pengeluaran asid bile berkurangan. Ini pula akan menyebabkan pertambahan kandungan kolesterol. Pengurangan vitamin C juga menyebabkan dinding saluran darah mudah dirosakkan oleh enzim. Kajian menunjukkan pengurangan vitamin C dalam jangkamasa panjang akan menyebabkan atherosclerosis, di mana lemak dan kolesterol akan melekat dan menyekat saluran darah.

5) Penyembuhan luka. Vitamin C akan meningkatkan kadar pengeluaran collagen, oleh itu luka boleh sembuh dengan lebih cepat. 

6) Agen mengurangkan rasa sakit.

7) Mengurangkan alahan.

8) Penyerapan zat besi dari sumber bukan daging ke dalam darah. Ini adalah penting kepada mereka yang tidak memakan daging (vegetarian).

9) Pengurangan stress. Vitamin C adalah penting dalam pengeluaran hormon corticosteroids, adrenaline dan noradrenaline. Stress menyebabkan hormon-hormon ini dikeluarkan lebih daripada biasa, oleh itu keperluan kepada vitamin C akan meningkat. Dalam hal ini pengambilan bersama vitamin B kompleks adalah penting.



WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

October 01, 2015

KELEBIHAN DATES/KURMA


Apa itu KURMA ??

Kurma (Phonex dactylifera) atau Tamar merupakan sejenis tumbuhan yang berbuah dan boleh dimakan sama ada ketika ia sudah masak atau masih mentah. Ianya dikatakan tumbuhan yang mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaan yang mana sebahagian daripadanya sudah terbukti secara saintifik. Malah dalam kitab suci al-Qur’an sahaja terdapat 21 ayat yang menyebut tentang kurma. Baginda Rasulullah SAW juga sendiri telah beberapa kali menyebut perihal kurma dan khasiatnya, dan ianya amat sinonim dengan kisah sirah baginda.

“Kemudian Kami tumbuhkan kerananya kebun kurma dan anggur untuk kamu. Disana kamu peroleh buah-buahan yang banyak dan sebahagiannya kamu makan“ Al-Mukminah ayat 19

“Sesiapa yang memakan 7 biji tamar ‘Ajwah’, dia akan terkawal daripada kejutan syaitan dan sihir pada hari itu“. Sabda Rasulullah SAW

Manakala sudut sains pula mengatakan, kandungan protein di dalam kurma adalah lebih kurang 2.5%, serat 8.0% manakala kandungan gulanya pula adalah sangat tinggi, yakni sehingga 63%, majoritinya adalah glukosa. Lemak yang terkandung di dalamnya pula adalah sangat sedikit iaitu sekitar 0.4% sahaja. Kurma juga terkenal dalam dunia perubatan tradisional memandangkan ia juga kaya denga zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potassium, vitamin A, C dan niasin.


KEBAIKAN & KHASIAT KURMA :

1) Mencegah penyakit kronik seperti jantung dan kencing manis..

2) Amat penting untuk memberi tenaga dan membaiki bahan buangan.

3) Sebagai makanan pencuci perut.

4) Berkhasiat tingi dalam rawatan sembelit di mana bahan-bahan yang diperolehdaripadanya meransang pergerakan usus yang perlahan.

5) Baik untuk rawatan kelemahan seks.

6) Baik untuk meredakan tekanan darah tinggi.

7) Meransang dan memudahkan kehamilan.

9) Meningkatkan kecerdasan minda dan membantu proses tumbesaran kanak-kanak.

10) Mencegah lemah otot, lesu, barah usus besar dan sengal-sengal badan



WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 30, 2015

KELEBIHAN COLLAGEN





APAKAH FUNGSI COLLAGEN ??

Ianya menghasilkan asid amino penting seperti :

1. Lysin,prolin dan glysin yang secara khusus diperlukan oleh tubuh untuk membina struktur tisu penyokong, dan untuk mengawal fungsi sel.

2. Hydroxyprolin-memberi kekuatan dan keanjalan pada tisu penyokong dan tulang glisin -melembapan kulit.
alanin, prolin dan asparagin -menstabilkan struktur,melembap, menegang dan menganjalkan kulit lantas mengekalkan kulit cantik serta menghalang penuaan.

3. Arginin -memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur.

4. Mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.

5. Melindungi tulang rawan pada sendi daripada enzim dan kerosakan oksidatif .

6. Menegang,menganjal 

7. Melembapkan kulit.

8. Menampung air dalam tubuh.

9. Meningkatkan penyerapan kalsium.

10. Menguatkan salurdah dan

11. Melancarkan pengaliran darah di bawah lapisan kulit

12. Meningkatkan isyarat induksi

13. Menghasilkan kualiti rambut dan kuku yang baik



APAKAH KESAN COLLAGEN KE ATAS BADAN ?

1. Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit

2. Memelihara kelembapan kulit

3. Menyokong baikpulih tisu dari

4. Kecederaan otot dan tulang

5. Menguatkan otot dan tulang

6. Membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)

7. Memelihara kelenturan sendi

8. Mengurangkan keradangan(inflammation)

9. Memberi tenaga

10. Membantu pola tidur memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf




WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 29, 2015

KELEBIHAN STEM CELL



Apa itu STEM CELL ??

RAHSIA keajaiban untuk kekal sihat, kelihatan muda dan bertenaga ditemui sejak berabad lama. Malah ramai individu tidak kira wanita atau lelaki sanggup berhabisan wang ringgit untuk memiliki pakej menarik itu. Tetapi percayakah anda, hanya dengan sebiji epal mampu mengatasi masalah penuaan. Mungkin agak sukar untuk kita mempercayainya tetapi itulah realitinya kerana buah itu mengandungi bahan anti oksidan yang tinggi.

Hasil kajian turut mendapati epal bukan sahaja dianggap bahan anti-pengoksida, malah ia berupaya mencegah penyakit barah. Pengurus Unit Perniagaan Mibelle Biochemistry Switzerland, Dr Fred Zulli berkata, pengambilan sebiji epal atau jusnya setiap hari mampu melambatkan proses penuaan.

Sel stem epal berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit. 

Sel hayat dalam badan manusia mempunyai jangka hayat terhad disebabkan faktor peningkatan usia selain keadaan persekitaran dan pemakanan harian yang tidak sihat. Ia secara tidak langsung menyebabkan kulit kurang anjal dan tegang serta otot tisu pada kulit mengedut, sekaligus mempercepatkan proses penuaan.

KEISTIMEWAAN & KEBAIKAN PENGAMBILAN STEM CELL :

1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.

2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.

3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.

4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.

5) Mengurangkan risiko kanser.

6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolegen oleh badan.

7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolegen tersendiri

8) Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.

9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.




WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 28, 2015

KELEBIHAN PEARL POWDER/SERBUK MUTIARA



Apa itu PEARL POWDER ??

Sejak 2,000 tahun yang lalu, perubatan Cina telah menggunakan serbuk mutiara yg dihancurkan dalam ubat-ubat herba sbg rawatan utk awet muda. Serbuk mutiara digunakan secara tradisional dalam minyak urut dan diurut ke dalam kulit untuk mencegah penuaan kulit terlalu awal, radang kulit dan jerawat serta dapat memperbaiki penglihatan serta dapat menenangkan minda. Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup). Juga mengandungi Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua, berkedut dan mudah diserap oleh kulit & badan.

– Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana

– Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan

– Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan

– Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai

– Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya.


Manfaat Ajaib serbuk mutiara termasuk:

1- Anti-kedutan
2- Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit),dan tompok matahari
3- Menyembuhkan ruam dan bisul
4- Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
5- Mencerahkan kulit.
6- Perlindungan matahari. (Mengandungi pelindung Matahari Asli.)
7- Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan, pertumbuhan kulit yang baru dan menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
8- Menguatkan folikal rambut
9- Meningkatkan daya ingatan.
10- Mengawal sistem imun.
11- Menenangkan & Menguatkan jantung yang melegakan tekanan dan kebimbangan dan menggalakkan jantung tetap irama yang membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
12- Mengurangkan rasa takut, memudahkan kekecewaan dan kemarahan
13- Memudahkan tidur.
14- Merangsang peredaran darah
15- Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
16- Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
17- Mempercepatkan penyembuhan trauma, fasciitis, gastrik dan ulser duodenum dan menghentikan pendarahan.
18- Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
19- Meningkatkan penglihatan.
20- Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan.
21- Menggalakkan pembangunan otot.
22- Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
23- Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
24- menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang




WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 27, 2015

KELEBIHAN BEARBERRY



Apa itu BEARBERRY ??

Pernah dengar buah Bearberry? Sejak zaman lampau buah Bearberry telah mencatat sejarah terbaik dalam tonik perubatan pelbagai penyakit. Ini termasuklah bertindak sebagai ajen pembersih jangkitan kencing kotor, penyembuh masalah batu karang dan pelbagai lagi penyakit lain. Bahan antiseptiknya yang tinggi sangat baik dalam memperbaiki keadaan kulit wajah yang sensitif dan alergik.

Menurut sumber ini lagi buah penemuan terkini Bearberry menjadi pilihan terbaik untuk memutihkan kulit dan mengatasi pelbagai jenis masalah kulit yang lain. Ini kerana antara kandungan terhebat buah Bearberry adalah bersifat hypopigmenting component (bertindak balas mencerahkan kulit). Bahan ini menurut pengkaji sangat sesuai untuk memulihkan kulit yang gelap tidak bermaya, kulit berpigmentasi atau freckles, kulit yang semakin berkedut akibat penuaan dan juga kesan pelbagai parut yang mencacatkan paras rupa.

Dengan hanya menggunakan ekstrak buah bearberry semata-mata sudah mampu memutihkan kulit, tentunya dengan mencampurkannya dengan bahan yang lain akan memberikan hasil yang lebih baik. Bukan sekadar pemutih, bahan antioksidannya yang tinggi mampu mengawal radikal bebas yang merosakkan kondisi kulit. Dengan itu proses penggantian sel kulit baru yang cantik akan meningkat.

Bearberry juga boleh melindungi serta merawat kulit dari kesan buruk penyebab kanser kulit akibat pendedahan melampau terhadap bahang sinaran matahari. Antara tanda awal kulit terdedah pada kanser ialah tompokan pimentasi, freckles, age spot dan tahi lalat yang banyak.

Ekstrak buah bearberry adalah yang terbaik di dunia yang berupaya membuka liang pori-pori kulit dan mengeluarkan segala kotoran yang terkandung di dalamnya. Juga bertindak menyamaratakan dan kekusaman kulit yang tidak sekata. Ia juga anti bakteria dan anti oksidan yang membersihkan kulit sehingga ke lapisan dermis yang terakhir serta mengaktifkan sel kulit baru.

Ekstrak Buah Bearberry yang bertindak menyamaratakan kekusaman kulit yang tidak sekata. Ia juga anti bacteria dan anti oksidan yang membersihkan kulit sehingga ke lapisan dermis yang terakhir serta mengaktifkan sel kulit baru. Bahan ini dikatakan paling berkesan, cepat malah lebih selamat untuk mencerahkan kulit. Mencerahkan kulit ini tidak bermakna memutihkan kulit tetapi menggantikan kulit yang tidak sihat kepada yang lebih bermaya.



WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 26, 2015

KELEBIHAN DIAMOND WATER



Keistimewaan DIAMOND WATER :

Memberikan pencerahan kulit yang sekata hingga 99%, mencantikkan kulit, memudarkan parut dan mengurangi kedut. Menghapuskan jerawat dan jeragat, menaikkan seri wajah dan kulit, anti kanser dan anti penuaan, dan menyikirkan toksin dan haba berlebihan didalam badan. Selain itu, ianya amat terbaik untuk organ dalaman, merangsang peredaran darah dan melegakan tekanan, meningkatkan daya ingatan dan kualiti tidur, menguatkan folikel rambut, membantu pertumbuhan dan kekuatan tulang juga otot. Meningkatkan tahap kolesterol baik didalam badan, mengawal sistem imun dan antibodi badan dan menguatkan serta memutihkan gigi.

Manfaat Water Diamond ini antara lain untuk :

1. Membersihkan, menghaluskan, dan mencerahkan kulit wajah
2. Mengurangi timbulnya jerawat
3. Memperkecil pori-pori kulit
4. Menghilangkan noda hitam dan flek-flek pada wajah
5. Mengatasi masalah kulit kusam dan resiko pigmentasi
6. Menghilangkan lapisan kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru.
7. Memperlambat proses penuaan dini, sehingga wajah tampak awet muda.
8. Merampingkan wajah.
9. Membantu pembentukan kolagen baru dalam lapisan kulit.
10. Menaikkan Seri Wajah



WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 25, 2015

KELEBIHAN POMEGRANATE EXTRACT / EKSTRAK BUAH DELIMA



Keistimewaan POMEGRANATE EXTRACT :

Dari sudut pemakanan, buah delima amat kaya dengan sodium dan mengandungi unsur- unsur nutrien seperti riboflavin, tiamin, niasin, vitamin C, kalsium dan fosforus. Manakala zat protein dan lemak hanyalah sedikit sahaja terkandung di dalamnya. Oleh sebab ia mempunyai nilai pemakanan yang baik, buah delima juga disarankan dimakan dalam mengimbangi pemakanan sempurna dari kelas buah- buahan.

Ternyata buah delima mempunyai banyak manfaat untuk manusia sama ada sebagai buah- buahan mahupun dijadikan sebagai ubat penawar. Menurut Ibn Qayyim Al Jauziyah, buah delima bersifat panas dan lembap, oleh sebab itu ia amat baik untuk menguatkan perut, tekak, dada dan paru- paru kerana ia akan melegakan batuk. Seperti mana sabda daripada Nabi Muhammad SAW daripada Ali dan Abu Nu’aim yang bermaksud: “Buah delima dan kulitnya dapat menguatkan perut untuk penghadaman”. Jus buah delima dapat memberikan zat kepada tubuh badan serta menyegarkan badan dan ia dapat dihadam dengan cepat kerana sifatnya yang ringan dan akan mengeluarkan haba bersama dengan angin di dalam perut. Oleh sebab itu buah delima tidak disarankan kepada mereka yang menghidap demam. Ia juga bertindak sebagai penawar yang baik untuk cirit birit, anemia, tekanan darah tinggi dan atritis. Di samping itu, buah delima dapat menguatkan jantung dan membantu dalam fungsi saraf dan otot. Oleh kerana itulah, ia mampu menghilangkan rasa keletihan. Di dalam perubatan homeopati pula, buah delima disarankan untuk mengubat cirit birit, sakit telinga dan kurang lawas penghadaman.

Tidak dapat dinafikan bahawa terdapat bukti yang menyatakan bahagian pokok delima banyak kegunaan dan faedahnya. Dan ini telah diakui dalam perubatan melayu seperti ramuan jamu daripada pokok delima sebagai ubat cacing. Ramuan ini sebenarnya sudah lama diamalkan oleh masyarakat tradisional melayu. Cuma yang mungkin, ilmu perubatan Melayu tradisional ini tidak terus diamalkan dan tidak langsung sampai kepada generasi baru sekarang dan ia seolah- olah dibiarkan begitu sahaja. Bahagian kulit buah delima pula mengandungi sejenis alkaloid yang boleh mengawal beberapa cenis cacing seperti cacing pita yang mendiami perut manusia. Rasanya yang pahit tidak sesuai untuk dimakan tidak seperti bijinya yang manis, tetapi manfaat daripada rasa pahit tersebut ialah dapat menghapuskan cacing pita dalam perut manusia. Kulitnya yang tebal pula bertanggungjawab melindungi buah delima supaya dapat disimpan dengan mutu yang baik. Jika diselusuri faedah dan kepentingan kulit serta batang buah delima, ia dapat digunakan untuk melembut dan menguningkan kulit lembu dan kambing dalam industri barangan kulit di Morocco dan Syria. Ini kerana kulitnya mengandungi punicotannic acid yang agak tinggi iaitu sebanyak 22%. Manakala bunga buah delima pula mempunyai nilai yang amat tinggi dalam tujuan perubatan kerana ia dapat mengubati pelbagai jenis penyakit.

Justeru, kemanfaatan buah delima tidak dapat disangkal lagi kerana ia bukanlah hanya sekadar sebiji buah yang mengandungi banyak khasiat untuk dimakan tetapi keseluruhan penciptaan pokok buah delima memberi manfaat kepada umat manusia. Sekaligus ia menggambarkan kepada kita, betapa hebatnya kuasa Allah. Renungkanlah dan perhatikanlah, bagaimana dahan tempat buah delima tergantung yang diciptakanNya dengan rapi dan kuat serta tidak gugur buahnya sebelum sampai waktunya. Ini menunjukkan betapa setiap kejadian yang Allah cipta mempunyai rahsia dan keistimewaan tersendiri agar manusia mendapat manfaat dan menilai kurniaan tersebut.

Antara Khasiat Buah Delima ialah:

*Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
*Melawan penyakit gout
*Mengurangkan batuk dan menghilangkan kahak
*Merawat ‘sinus’
*Mengatasi masalah kekeringan vagina wanita secara semulajadi
*Meningkatkan tenaga
*Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan kanak-kanak dan pelajar
*Kandungan antioksidan (Polifenol) dan vitamin C yang tinggi mampu melindungi sel-sel tubuh kita daripada rosak dan boleh meredakan ketegangan urat saraf
*Menguatkan sistem penghadaman, membersihkan usus dan mengeluarkan keracunan badan
*Menurunkan paras glukosa dalam darah, membantu pesakit kencing manis
*Mengatasi masalah penyakit buasir
*Menghapuskan kahak dan meredakan batuk
*Mencegah berlakunya serangan angin ahmar bagi golongan warga tua
*Mengatasi penyakit anemia dengan membekalkan zat besi yang secukupnya
*Menormalkan fungsi hati
*Menstabilkan peredaran darah
*Merawat cirit birit, sakit telinga, pandangan kabur, sakit gusi
*Mencuci darah kotor
*Antioksida yang tinggi
*Menstabilkan paras kolesterol
*Mencegah penyakit jantung
*Mencegah penyakit barah
*Merangsang tenaga batin




WHATSAPP / TELEGRAM SEGERA KE

016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

September 23, 2015

TESTIMONI GORGEOUS JUICE BY MERVE

Alhamdulillah.. kami terima feedback dari pengguna gorgeous juice yang buat kami menanes dan terharu dengan hasil gorgeous juice..

FENOMENA minuman segera kecantikan dan kesihatan.. SESUAI untuk LELAKI & WANITA

SELAMAT DIMINUM BERKELULUSAN KKM dan BERKESAN !!!











TAK PERCAYA.. betul ker ni.. tak pa kami ada lagi testimoni untuk anda..






Bagaimana..???? teruja.. nak juga miliki kulit cantik, sihat luar dan dalaman.. bertenaga  sentiasa cergad dan cerdas .. mesti cuab gorgeous juice ni tau


WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

JOM BERSELFIE DENGAN GORGEOUS JUICE

FENOMENA MINUMAN SEGRA KECANTIKAN DAN KESIHATAN

JOM BERSELFIE !!!











Nak jadi sebahagian dari kami ..??? Jom hantarkan pic selfie anda bersama Gorgeous Juice kay...
kami akan update pic anda... jom cantik sihat dengan hanya minum ja





WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

KELEBIHAN GORGEOUS JUICE

Hakak-hakak nak bagitau ni...RAHSIA RUMAH TANGGA.. hikhikhikkkk

 sebelum suami tegur kita, lebih baik kita yg 'terperasan' sendiri apa yg 'kurang'.. Luar & dalaman kalau sempurna lagi bahagia kan.. tak gitu? ☺

jika cik abang tegoq, 

"sayang ketat la..."
"sayang cantik la sejak2 ni"
"sayang.. bla..blaaa..."

Tak pon sejak2 ni,.. en kesayangan ANDA, terlebih romentik / baik, cakap pon slow emotion.. lembut.. nak didampingiii selalu.. dan selalu dok puji ANDA... NAK ?? malu tak?? suka tak ??? kembang semangkuk kot  !!

malu tapi MAHU !!

hihihihihi...

NI lah penangan MINUM gorgeous juice.. yup minum ja.. tanpa sukat tapa tanbah air, tanpa bancuh...! senang mudah dan best :)


Gorgeous juice minuman PENGIKAT HUBUNGAN SUAMI ISTERI  


kelebihan Gorgeous Juice 

✔ Membantu memulihkan masalah seksual wanita mahupun lelaki

✔ Mengatasi masalah keputihan, missV berbau & masalah sengugut.

✔ Mampu mengetatkan & merapatkan Faraj.

✔Bertindak sebagai anti penuaan, anti oksidan & anti bakteria yang membersihkan kulit hingga ke lapisan dermis terakhir
.
Terasa Gojes Sangattt! ��




WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

TESTIMONI NANO LIGHTENER CREAM

Assalam semua... hari ni RM nak share testimoni pengguna Nano lightener cream... APA KATA MEREKA ..???

Semua kenyataan testimoni ni adalah benar-benar belaka... kami tidak menipu dan berbayar ye... harap maklum... Jangan kata akak tak payung na...


Kesannya seawal 7hari.. ia bergantung pada kekerapan guna dan individu... Mana yang kata tak cerah pon lepas guna 7 hari.. HARAP anda bersabar ye...

Bahagian tu dah bertahun gelap / hitam.. bagi change ye.. jangan cepat give up.. YOU CAN !!


bak kata wafiy.. " anda percaya, anda dapat "

eh betul ke tagline ni.. heheehehe


ok, happy sharing na.. Jika berminat NAK CERAHKAN KETIAK , CELAH PEHA, CELAH M** V, dan mana2 bahagian lain.. Mai la pakat laju2 WHATSAPP je kay..


WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844






CAMNE ??? teruja atau masih ragu2 ??

Tak pa kami ada lagi testimoni untuk anda... Jangan tunggu sampai esok baru nak order tau... kami memamng ready stok.. tapi disebabkan nano ni demand tinggi hingga ada some of cust BORONG.. kami tak leh wat pa kalo habiss... jadi ! sila take action.. whatsapp / telegram now !!

WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844









ok cepat2 whatsapp kami ye... hopefully product ini dapat membantu meneyelesaikan masalah anda yang dah bertahun lamanya.. KINI KITA MAMPU TAMPIL DENGAN LEBIH YAKIN


WHATSAPP   / TELEGRAM

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...