February 28, 2016

PEMBONGKARAN ELITE S7

Assalamualaikum :) nak share ni... disebabkan ramai yang tak caye akan keberkesanan es7 ni...
nak bongkarkan lahhh...

nk tau tak, Ape yang buatkan fat burner ELIE s7 ni terlajak laris dan dipercayai para pengguna ? 
.
apa yang buatkan fat burner ELITE s7 menjadi produk pembakar lemak yang terbaik no.1 di Malaysia? 
.
Berat melampau ? berat badan 100++ kilo berjaya turun hingga capai target !
anda gembira KAMI LAGI SEJUTA KALI GEMBIRA..
.
gembira kerana dapat mengembalikan keyakinan diri anda, yakin diri boleh kurus !
kami percaya, dengan berat badan yang melampau, nak pupuk keyakinan diri sangatlah susah..
.
even anda seorang yang berpelajaran, pointer tinggi.. nak interview kerja dengan apa yang setanding..
patut boleh dapat jawatan tu senang je
tapi sebab size fizikal yang melampau,
belum lagi sampai rumah.. orang yang interbiuw tu call.. maaf anda tak layak.. sedihhhh sangat kan..
.
jadi, kini masanya anda merubah hidup dengan selangkah mencuba ELITE S7..!
belum cuba belum tau...

NAK TAHU APA FEEDBACK PENGGUNA ELITE S7 ?
seminggu TURUN 3 KILO, SEBULAN 10 KILO.. happy sangat baq hang !









.
anda ??  bila la lagi  ?
.
whatsapp saya untuk HARGA PROMOSI MELETOP ! 

016 681 0844

PETUA HILANGKAN PANAU

PETUA HILANGKAN PANAU
Boleh cuba mana-mana cara berikut:
.
1. Daun pinang
Tumbuk daun pinang hingga lumat dan Sapukan pada bahagian kulit yang berpanau. Amalkan selalu.

2. Buah pinang
Ambil air perahan buah pinang dan Sapukan pada bahagian kulit yang berpanau. Amalkan selalu.

3. Daun belimbing
Tumbuk beberapa helai daun belimbing hingga lumat. Campurkan dengan sedikit asam jawa dan sedikit beras. Tempekkan pada bahagian yang berpanau. Amalkan setiap hari.

4. Daun kesum dan minyak tanah
Campurkan secekak daun kesum dengan minyak tanah. Gosokkan pada bahagian kulit yang berpanau. Aalkan setiap hari.

5. Daun gelenggang
Tumbuk beberapa helai daun gelenggang hingga lumat. Sapukan pada bahagian kulit yang berpanau dan biarkan selama 15-20 minit. Bilas hingga bersih. Amalkan selalu.

6. Halia
- Ambil halia sebesar ibu jari dan tumbuk hingga lumat. Tepekkan halia yang telah ditumbuk pada bahagian kulit yang berpanau. Biarkan selama 15-20 minit. Amalkan selalu.

7. Pucuk lada
Tenyehkan pucuk lada pada bahagian kulit yang bepanau. Amalkan selalu.

8. Bawang putih dan halia
Tumbuk 2 ulas bawang putih bersama sedikit halia. Sapukan pada bahagian kulit yang berpanau. Biarkan sehingga kering. Amalkan setiap hari.

9. Lengkuas
Tumbuk beberapa ketul lengkuas dan Ambil air perahannya. Sapu air lengkuas pada bahagian kulit yang berpanau. Sementara itu jangan makan makanan yang mengandungi lenkuas. Amalkan selalu.

10. Daun lengkuas
Tumbuk beberapa helai daun lengkuas dan Ambil air perahannya. Sapukan air perahan tersebut pada bahagian kulit yang berpanau. Sementara itu jangan makan makanan yang mengandungi lenkuas. Amalkan selalu.

Selamat Mencuba

February 27, 2016

3 tips kempiskan perut

3 tips kempiskan perut
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
.
.

i. Yang pertama dan yang paling penting adalah pengambilan serat pada setiap hari.
Serat ini boleh diperolehi dari banyak sumber antaranya:
.
a. Buah-buahan seperti betik, jambu, epal, pear, pisang, mempelam, belimbing.

b. Sayur-sayuran seperti bayam,tomato, kangkung, sawi, salad, brokoli, asparagus.
.
c. Bijirin seperti oat, jagung, gandum.
.
d. Kekacang seperti kacang tanah, kacang hijau,kacang lima, kacang peas.
.
Bagaimana serat mampu kempiskan perut?
.
.
Pengambilan makanan yang kaya dengan serat mampu membantu sistem penghadaman kita serta melancarkan perjalanan usus besar seterusnya mengelakkan sembelit.
Serat juga penting dalam diet kerana ia melambatkan proses pergerakan makanan dalam sistem pencernaan kita dan membuatkan kita rasa 'kenyang' dan akhirnya mengurangkan nafsu makan.
.
ii. Makan secara perlahan-lahan.
Makanan yang tidak dikunyah dengan baik tidak akan dicerna dengan sempurna oleh perut dan akhirnya menghasilkan banyak gas yang menimbulkan pengelembungan perut.
.
iii.Dalam Masakan
Caranya cukup mudah, tambahkan 2 sudu makan minyak zaitun ke dalam masakan anda yang berminyak, berlemak, bersantan dan seumpama dengannya.
.
Cara ini dikatakan mampu menjadikan lemak sebagai sisa buangan tanpa diserap oleh badan dan seterusnya mampu mengelakkan perut buncit.


.
p/s : NAK KEMPIS NAK KURUS SEAWAL 7 HARI ? JANGAN LUPA MINUM ELITE S7 SETIAP HARI TAU :)




KHASIAT ASAM GELUGUR

KHASIAT ASAM GELUGUR
*******************************


Asam gelugor bukan bahan masakan popular dalam dapur tetapi tahukah anda asam gelugor atau juga disebut asam keping menawarkan banyak khasiat kepada kesihatan tubuh badan. Berwarna kekuningan dan berbentuk seperti buah labu, tumbuhan ini berasal dari negara India.
.
Air rebusan kulit buah asam gelugur juga dikatakan mampu digunakan untuk merawat reumatisme dan masalah dalam perut. Selain itu buah tersebut dikatakan berupaya mengurangkan tekanan darah tinggi.
.
Petua orang Melayu dahulu menggunakan rebusan air daun dan akar asam gelugur untuk menyembuhkan sakit telinga melalui titisan ke dalam telinga.
.
Bahkan buah asam gelugur juga dikatakan mampu melegakan kesakitan gusi. Caranya dengan mengambil sekeping asam gelugur kemudian basuh hingga bersih sehingga menjadi sedikit lembut. Tampal atau selitkan di celah-celah antara gusi dan bahagian pipi selama 10 hingga 15 minit. Kemudian kumur dengan air suam.
.
Ada wanita mengamalkan minum air asam gelugur semasa berpantang dipercayai untuk mempercepatkan proses mengecutkan rahim. Selain itu amalan tersebut juga dikatakan mampu menurunkan berat badan.


ps : dlm #elites7 ade asam geluguq ni jugak tau :)






TESTIMONI ELITE S 7 FAT BURNER












KINI masa anda pulak menyerlah ! buang segala lemak tak perlu tu.. cepat-cepat sebelum yang tersayang asyik tengok lain je
.
.
ELITE S 7 mampu mengembalikan bentuk idaman sama macam zaman belum kawen dulu..

mai try sebotol
.
.

+6 016 681 0844

February 26, 2016

TIPS BISNES WALAUPUN HANYA DROPSHIP

Assalamualaikum... Nak share tips menjual, even hanya dropship sahaja,, dalam menjual, paling best is rase sendiri apa yang kite jual tu.. amik feel, ok ke sedap ke, berkesan ke.. semua lah...
.
Saya pon kaki shopping online jugak, sebab mase dan kekangan waktu nak kluar... kadang tu sale nya melampau-lampau.. so memang rugi la sape tak grab kan... ehhehehe

Bagi barang kecantikan, saya lebih gemar igshop tu jual 1-2 product shj, maksudnya bukan semua barang die nak jual.. sebab dalam banyak2 tu bukan die rase / consume sendiri.. so die tak tau ape feel dan kesannya...

sebab tu saya sendiri lebih suka jual sesuatu product nak rasa nak consume nak makan sekali...
macam dianz vitamin ni.. mase keluar pack baru sy belum lagi consume, baru nak makan je, habisss... lastly tak mendapat la...


akhirnya dapat jugak, teringin sangat nak makan, ye la tengok dorang makan hasilnya WOW !!
macam tak caye lak... geram pon d.. hahahahaa

so, amik langka berani nak cuba...
Disebabkan sy tak guna skincare.. bajet dah cantek ni tak guna skincare.. padahal da serik, 

saya try sebotol #dianzvitamin TANPA SKINCARE.. hanya pencuci muka safi hijau tu je.. baru bape hari rase perubahan... mase tu nak attend seminar missing chapter by sifu jamal kat kl.. siap kol 4pagi sampai kl kol 7, dengan nangis sedu-sedu tinggalkan anak kecik...  korang rase muka fresh tak ? sembam !

Tapi mase tu, rase ok.. tak de rase oily ke hape.. whitehead pon takde.. aah tak de..!! LICIN JER... suka belai.. hahahaha   kalo tak sebelum ni muka den dah macam kertas pasir 1 kasar tu takyah kate la.. huhuuu
.
saya suka perubahan ni.. sebab perubahan ni dengan harga yang murah tu.. of cox la akan consume dianz vitamin ja...

sejak dah try dianz vitamin sendiri... saya jual saya makan.. senang nak promote kat audience, nak cerite pon senang.. tang rase tu xyah kate la.. anak saya umo 17bulan ni suka sangat !!


ok cukup dulu tips bisnes ni.. nanti kite share lagi... ni saya nak share testimoni yang dah consume dianz vitamin.. apa dah jadi ???








ibu menyusu pon boleh consume dianz vitamin ni ye..

ok jika anda berminat nak make money tapi takde modal...  dropship pon boleh.. kalo ade modal sikit boleh jadi agent then untung lebih sikit la....

tak kire ape yang anda nak jual make sure rase sendiri, pakai makan minum sendiri apa yang awak jual tu untuk attract prospect. barulah pembeli akan percaya :)

+6 016 681 0844

4 FUNGSI UTAMA DALAM ELITE S7



Assalamualaikum abam-abam, akak-akak, cik adik sekalian... Ni ryana nak gtau.. masalah berat badan yang melampau 50kg, 80kg, 100kg, 109kg BUKAN LAGI HALANGAN BESAR UNTUK NAK KURUS !!

ini kerana ade minuman untuk kuruskan badan... ELITE S7 lah.. 
mojoriti akan tanya perise ape dulu... bab perise jangan risau, di jamin TAK KAN MUNTAH , SUSAH NAK TELAN..! sure senang je nak telan... sebba rasenya sedapppp ! masam-masam manis gitu. 
.
dalam 1 botol ni kami dah siap2 pack kecik-kecik supaya senang nak bawak pi mana... buh ja dalam beg..!pastu senang takyah nak sukat lagi dah... bancuh je kat air.. kalo travel ke, buh je dalam botol minerel 150 kecik tu... senang kan..
.
misi kami sennag ja.. nak membantu anda yang overweight ni miliki bentuk badan yang di idamkan dengan cara yang mudah selamat dan BERKESAN... ELITE S7 ni selamat dan ade kelulusan dan KKM.. 
.
.Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah suplement minuman harian dalam bentuk sachet (10gram) yang perlu dibancuh dengan air sebelum di minum.
.
Ia mempunyai 4 fungsi utama iaitu: 
✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster
.
.
Antara kesan pengambilan Elite S7 termasuklah:
✔ Berat Badan Cepat Turun Walaupun Tiada Masa Nak Bersenam & Diett
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu bertapa Lama-lama Dalam Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat.
✔ Badan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Selera Makan Terkawal.
✔ Harga Sangat Berbaloi Murah Dengan 4 Fungsi Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk
.

TESTIMONI ELITE S7







February 25, 2016

MASALAH MASALAH MASALAH.. RAYA NAK DEKAT



"hmm berat badan makin naik. kawan2 pon dah ejek. pantang nampak makanan nak bedal je keje. padahal tak lapar pon. tensionnyeee. macam mana nak kurus ?" 🤔
. 
"badan kalau asyik lemau pon tak best jugak. nak buat kerja rasa malas. rasa lesu je. malasnya malasnya malasnyaaaaa. macam mana nak bertenaga ni ?" 
😩
.
"adoiii asyik sembelit je. perut pon dah buncit sebab jarang pergi toilet. bahaya la macam ni. toksin banyak dalam badan ni. macam mana ni. nak kene buat air detox ke ? lecehnyeee. takde cara senang ke ?" 

"ala kulit kusam. dah la kulit menggelebeh sana sini. segannya nak keluar rumah macam ni. takkan nak kena mekap 24/7. nanti makin rosak kulit. macam mana nak cantikkan kulit ni ?" 
😖

. . 
haaa sapa selalu pening dengan masalah2 di atas ? badan besar, cepat letih, selalu sembelit dan badan rasa sakit dan kulit kusam menggelebeh ? Kami ada jalan penyelesaian. Bukan Bukan. kami tak jual banyak produk. Tak perlu beli 4 produk pon untuk atasi masalah anda. satu sachet fat burner elite s7 dah cukup ! 

Yes. Anda tak salah baca. Memang elite s7 ade 4 fungsi utama yang hebat2. Nak tahu apa dia ?
1-fat burner 
2-triple energy booster 
3-power detox agent 
4-collagen . 
.
wowwwww ! ! 
😱😱😱😱😱
 
.
Yeezzaaaa. Kami ada bergondol-gondol testimoni. Beribu dah customer yang berpuas hati. 







SEMINGGU TURUN 2-4 KILO... SEBULAN MAU 10 KG.. 

fuhh !!! sebulan work out habis hari-hari jogging pon tak kan camni taw !
.
bulan depan nak bertunang ? tarikh nikah nak dekat.. nak reunion , nak itu nak ini... TAK NAK KE KURUS.. BAGI SEMUA TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN DIRI ??

Anda bila lagi ? 

whatsapp sekarang 016 681 0844 untuk dapatkan harga menarik tertarik es7 memang da bombbb ! 
😆

.
.
raya nak selim melim ? minum ELITE S7 je

CREAM KEGILAAN RAMAI WANITA

Assalamualaikum... ni nak sharekan Cream yang menjadi kegilaan wanita yang mempunyai masalah ketiak dan celahan gelap... ermmmm nak tau apa ???
.
mesti nak taw kan....
Ni la Cream yang meyelamat kan ramai wanita dari malu dengan si dia akibat ketiak dan celahan peha gelap dan berdaki
.
hanya sapu 2kali sehari selepas mandi 
takpayah sental tak payah scrub
.

rm35 sahajaaaaa

Whatsapp 016 681 0844

13 Kandungan HEBAT Elite S7

Kandungan Elite S7 Dengan Formulasi HYBRID TERKINI
***********************************************************************

1. Grape Fruit Juice
- Kajian Klinik Scripps ‘Grapefruit Diet’, yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.
.

2. Garcinia Cambogia
- Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.
.

3. L-Carnitine
- Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.
.

4. Oat Fiber
- Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

.
.5. Oligo Fiber
- Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.
.

6. Guarana
- Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.
.

7. Acai Berry
- Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.
.

8. Green Tea
- Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal. Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.
.

9. Cinnamon 
- Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.
.

10. Capsicum
- Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . ” Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.
.

11. Vitamin C
- Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.
.

12. Stevia
- Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.
.

13. Aloe Vera
- Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

PETUA HILANGKAN KELEMUMUR

PETUA HILANGKAN KELEMUMUR

Boleh cuba mana2 petua berikut
.


1. Lemon
Tuang 2 sudu besar jus limau dalam kepala Anda. Perah rambut dan kulit kepala Anda. Ambil segelas air dan tambahkan 1 sudu besar jus lemon ke dalamnya, maka siramkanlah kepada rambut Anda. Bilas dengan air selepas beberapa minit. Kepala Anda akan bau limau bagus dan segar dan kelemumur Anda hilang. Ulangi beberapa kali sehingga kelemumur Anda hilang sepenuhnya.

2. Cuka putih
Cuka putih adalah ubat yang sangat baik untuk kelemumur. Menggabungkan cawan cuka putih dengan cawan air, dan tuangkan pada kulit kepala Anda selepas mencuci, sebagai akhir bilas. Mari duduk, kemudian bilas dengan air bersih.
Anda juga boleh mencuci rambut Anda dengan satu sudu cuka 3 sudu minyak, kemudian dibersihkan dengan syampu. Kaedah ini memberi kesan yang sama baik.

3. Serbuk penaik
Tidak menjejaskan rambut anda. Ambil segelintir baking soda dan gosok kulit kepala Anda dengan baking soda. Kemudian bilas dengan baik supaya semua soda hilang dari rambut Anda. Adakah ini beberapa kali. Pada mulanya, rambut Anda boleh menjadi sedikit kering, tetapi selepas seminggu anda akan melihat perbezaan. Kulit kepala Anda menghasilkan minyak semula jadi, menjadikan rambut anda perlahan-lahan ke belakang dan kelemumur akan hilang.

4. Garam
Gunakan garam apabila anda mencuci rambut. Taburkan dan gosok kulit kepala anda dengan garam. Bilas selepas beberapa ketika dan mencuci rambut anda dengan syampu.

5. Santan
Campurkan santan dari separuh kelapa, segelas jus nanas, jus limau, dan setengah gelas air kelapa. Kacau rata. Gunakan campuran ini untuk mencuci rambut Anda sekali setiap lima hari. Bersihkan dengan syampu setiap kali Anda lakukan

Selamat mencuba

19 SOALAN LAZIM ELITE S7 FAT BURNER

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Bosan dengan fizikal yang besar dan sering di ejek.. tak kire gi mana mesti ade yang pandang macam kite buat salah.. Bila badan besar ni, 90% masalah bau badan timbul.. hissh ! ni la sebab orang pandnag tak puas hati tu kot...
.
carik baju pon susah naw nak jumpa.. kalo lelaki mungkin saja anda ke ' BB' atau BUTIK BUNDLE
tu je la solution terakhir :(
bagi wanita butik pakaian over size sangat limit.. kalo ade pon harga berganda-ganda.. tak banyak pilihan dan sedih sangat !
.
JANGAN RISAU.. KINI ANDA BOLEH KURUS SEAWAL 7HARI

TAK PERLU SENAM

TAK PERLU TAHAN LAPAR..

baca sampai habis ya JIKA NAK KURUS !







19 SOALAN LAZIM DI TANYA -- > ELITE S 7
******************************************
.
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.

.
2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
.


3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis.
.
4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
.
5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.
.
6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
.
7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
.
8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
.
9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
.
10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
.
11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.
.
12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.
.
13) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
.
14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
.
15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat
.
16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.
.
17) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh
.
18) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.
.
19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

.

TESTIMONI ELITE S7 FAT BURNER
**********************************************







SEAWAL 7HARI DAH TURUN KILO !!
PERCAYA TAK ??
.
.
KAMI DAH.. ANDA BILA LAGI NAK TRANSFORM SELIM MELIM KEMBALI ANAK DARA...  ??
.
.
BERMINAT NAK CUBA ??

.
WHATSAPP YA
.
.
+6 016 681 0844

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...