January 21, 2015

CARA PEMBELIAN


Assalamualaikum semuaaa...!

TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN

(Jika anda tidak bersetuju dengan syarat dan terma ini, mohon untuk tidak berurusniaga dengan kami. Harap maklum)-NO AKAUN PEMBAYARAN SILA SCROLL KE BAWAH-
SILA FAHAMI DAN BACA TERMA/SYARAT PEMBELIAN TERLEBIH DAHULU-


1. Untuk pembeli yang serius sahaja.


2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu PAGI. (7am parcel out.. lepas 7am.. parcel akan dipos pada esok hari )

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.

PERHATIAN:


-Sebagai pembeli/pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada entry yang berkaitan, terutama nya tentang cara penggunaan/pengambilan yang betul, kesan awal pengambilan produk atau info2 penting lain yang sudah diterangkan selengkapnya di blog ini.


-Hotline sms kami tidak mampu melayan/menjawab kesemua sms2 bertanyakan hal2 yang sebegini yang terlalu banyak diterima.

Anda hanya perlu sms jika ingin bertanya tentang stok produk dan untuk pemberitahuan pembayaran telah dibuat. Selain daripada ini atau untuk sebarang pertanyaan lain sila guna kemudahan wassap/inbox di FB. Harap maklum.


JIKA BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT DI ATAS, BOLEH MELAKUKAN PROSES PEMBAYARAN MENERUSI:


3 langkah mudah untuk order


LANGKAH 1

Hubungi 

WHATSAPP / TELEGRAM : 016-6810844 ( RM )
PM INBOX :  MAWAR HOUZEYLANGKAH 2

BOLEH Membuat Bayaran account atas  nama :

Nama: Masharyana binti Mashuri

 Maybank

Nombor Akaun: 162124282157

CIMB

Nombor Akaun: 12100004446206
LANGKAH 3

**SILA SERTAKAN Bukti pembayaran

PM INBOX /  Wassap: 016 681 0844

**SILA SERTAKAN DETAIL : NAMA, ALAMAT, NO TEL, EMAIL untuk tujuan pengeposan

 Pengeposan by :

Poslaju


Sekian.. Terima Kasih daun Keladi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...